Дома> Јачина

Јачина

За да се осигураме дека нашите производи остануваат во првите редови на индустријата, ние следиме повеќеслоен пристап.
Инвестиција во истражување и развој: Ние доделуваме значителен дел од нашите ресурси за континуирано истражување и развој. Ова ни овозможува да истражуваме нови технологии, материјали и процеси на производство што можат да ги подобрат перформансите и функционалноста на нашите производи.
Соработки: Соработуваме со водечките истражувачки институции и универзитети за да останеме во чекор со најновите технолошки достигнувања. Овие соработки ни овозможуваат пристап до врвни истражувања и технологии, овозможувајќи ни да ги вклучиме најновите иновации во нашите производи.
Иновативна култура: Ние поттикнуваме култура на иновации каде нашите инженери и вработени се охрабруваат да размислуваат надвор од кутијата и да предложат нови идеи и решенија. Ова ни помага да ги идентификуваме и истражуваме новите идеи што можат да ни дадат конкурентска предност.
Придржување кон стандардите за квалитет: Ние одржуваме ригорозни стандарди за квалитет за нашите производи, осигурувајќи дека секоја компонента и секој чекор на производство ги исполнува највисоките стандарди за квалитет. Ова ни помага да испорачуваме производи што се сигурни, издржливи и настапуваат како што се очекуваше, дури и под предизвикувачки услови.
Увид на пазарот: Ние остануваме будни во врска со трендовите на пазарот и потребите на клиентите, постојано прилагодувајќи ја нашата стратегија за развој на производи за да ги исполниме променливите барања. Ова ни помага да ги предвидиме идните трендови и да ги вклучиме во нашите производи, осигурувајќи се дека тие остануваат релевантни и конкурентни.
Следејќи ги овие стратегии, ние имаме за цел да ја одржиме нашата позиција во првите редови на индустријата и да испорачуваме производи што се пред кривата во однос на технологијата, перформансите и иновациите.

Strength3

Strength1

Strength2

Strength4

Зошто да не изберете
Chengdu Meskernel Integrated Technology Co., Ltd. е високо-технолошко претпријатие специјализирано за истражување, развој, дизајн и производство на ласерско мерење (сензори) основни чипови и системи. It has now formed Laser Measurement Chips, Laser Measurement Modules (1D, 2D and 3D LiDAR)led series of products have been unanimously recognized and trusted by customers at domestic and abroad for their advantages such as high precision, small size, low power consumption, стабилни перформанси и разумна цена.
  • 1 、 Имаме 20 години искуство во индустријата.
  • Висока прецизност, долг дострел, мал волумен и стабилна изведба.
  • Повеќе од 30 персонал за истражување и развој, со оглед на повеќе од 40% од вкупниот број.
  • Повеќе од 50 патенти за пронајдоци и технолошки патенти.
  • Изработка на пробив во областа на кратки и средни опсези со прецизност ласер
  • Постигнување до меѓународното напредно ниво и да стане една од ретките компании во светот што може целосно да ја совлада оваа технологија.
Ве молиме оставете ни порака
Ние ќе ве контактираме
Список со поврзани производи
Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати